1. Een uniforme deel van Libanees brood is stevig vastgehouden tussen duim en wijsvinger van je linkerhand, met genoeg brood uitsteekt op de drie zijden van je duim.
|
|
2. Dan met je rechterhand, vouwt u de middelste flap over de nagel van uw duim. Uw rechterduim moet houden deze flap veilig en onder observatie.
|
|
3. Vouw de linker flap flap over het midden en zet zowel met index van uw rechterhand vinger. De rand van de linker flap moet worden in een lichte hoek.
|
|
4. Vouw de juiste flap flap over het midden op een zodanige wijze dat de twee ontmoeten op de rand en maak een punt waarmee je houd de primeur. Wees niet te stappen 3 en 4 zoals je misschien uw gastheer te beledigen te keren. De linker flap is altijd gevouwen eerste.
|
|
5. Veronderstelling dat je hebt overleefd stap 4 en je host wordt inhoud, het gebruik "The Scoop" letterlijk scoop je dip van keuze. Genieten, zonder al te veel glimlachen.
|
|